b3nd3b3ndin 

kapat
  1. sayılı rumuz almasının altında kötü niyet aranmaması gereken, başka platformlardan da tanınan yazar. hoş geldin abicim.
    #3521852 (yasakani, 10.06.2008 22:56 ~ 23:18)
  2. teşekkür ederim hoşbuldum. Saçmalamadan, sözlük kurallarına uyarak yazarsak hiç kimse hiç kimseyi silmez diye düşünen yazar.
    #3521868 (b3nd3b3ndin, 10.06.2008 23:00 ~ 23:01)
  3. misafir olacaktım kaç kere, nasip olmadı...
    belki birgün çıkar giderim, belli mi olur... ha bu arada filyoslu kendisi...
    gerçeği filyos'ta pek kalmayacağım, başka ilçelere götürecek beni... kısmet...

lan bir de hoşgeldin diyeceydik değil mi, hoşgeldin de niye geldin lan...*
    #3524391 (gazoz_kapagi, 11.06.2008 15:04)
  4. uludag sözlüğe yakışır bir yazar olmak için çalışmakta olan abilerinin izinden giden yazar.*
    #3594857 (b3nd3b3ndin, 29.06.2008 03:09)

© 2008 - uludağ sözlük

b3nd3b3ndin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. b3nd3b3ndin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu b3nd3b3ndin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baykal in sicilinin erdogan a gore tertemiz olmasi » sunnet dugunu » fenerbahce de ridvan aykut sesleri » sabahleyin firinda sicak ekmek olmamasi » luksemburg » fenerbahce kupasi » ernest hemingway » yaran cep telefonu mesajlari » berfin » cok guzel hareketler bunlar » ciftin ozel gunu » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » l manyak » yozlasan halkin vahim durumu » numaranizi arkadastan aldim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bon iver » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » ecce homo » yom kippur » salma hayek » migfer » dalgaci mahmut » wunderman » hold me tight » don t bother me » ayelet zurer » aslan » televole moderasyon » pkk nin silah birakip teslim olmasi » inter city firm