b sides and rarities 

kapat
  1. deftones un 2005 yılı çıkışlı albümü.
    tracklist:
    1-savory
    2-wax and wane
    3-changein the house of flies(acoustic)
    4-simple man
    5-sinatra
    6-no ordinary love
    7-teenager idiot version
    8-crenshaw punch / i ll throw rocks at you
    9-black moon
    10-if only tonight we could sleep
    11-please please please let me get what i want
    12-digital bath(Acoustic)
    13-the chauffeur
    14-be quiet and drive far away (Acoustic)
    #450914 (zamazingo, 22.07.2006 23:25 ~ 23:26)
  2. ayrıca birçok grubun kendi stüdyo albümlerinde yayınlanmamış parçaları
    toparlayıp bir albüm olarak piyasaya sürerken, işbu albümdeki parçalara
    genelde takılan kulptur. örnek olarak; lost dogs pearl jam'in
    b-sides ve rarities'lerini toparladığı şaheste bir double compilation albümüdür.
    #2222028 (meister writer, 29.08.2007 13:27)

© 2008 - uludağ sözlük

b sides and rarities başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. b sides and rarities ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu b sides and rarities nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» coss » ben zir cahilim » yeni baslayanlar icin sozluge sicmak » msn in soguk olmasi » operatorle konusan insan » yun fat chow » ali riza alaboyun » heir apparent » bobo 3 guiza eder » bejeweled 2 deluxe a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci