b jill carroll un fethullah gulen incelemesi 

kapat
  1. zaman gazetesi yazarı ali unal'ın son iki gündür yorum sayfasında yer verdiği değerli yazıların adı.

--spoiler--
    Texas, Houston Rice Üniversitesi'nden Karşılaştırmalı Dinler hocası Jill Carroll'un ingilizce aslı Light Yayınları, Türkçe tercümesi Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'na bağlı Ufuk Kitaplar arasında çıkan A Dialogue of Civilizations: Gülen's Islamic Ideals and Humanistic Discourse (Medeniyetler Diyaloğu: Gülen'in islâmî Öğretisi ve Hümanist Söylem) adlı eseri oldu. Bu eseri ve önemini ele almaya geçmeden önce Fethullah Gülen ile ilgili yapılan değerlendirme ve mukayeselerden ikisi üzerinde kısaca durmakta fayda mülâhaza ediyorum.
    --spoiler--

hocaefendimize gönül verenlerin kaçırmaması gerekir. ilk iki yazı için:

http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=658778

http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=659051
    #3084413 (drnirvana, 02.03.2008 18:18 ~ 18:19)
  2. sonucunda 20 cl gözyaşı, 80 cl salya sümük ve bir miktar tanımlanamayan madde tespit edilmiş inceleme.
    #3084458 (pablo escobar, 02.03.2008 18:28)
  3. "b jill carroll araştırdı ve fettullah gülen in son islam halifesi oldugu kanısına vardı" demesini beklediğim. göremeyince çok üzüldüğüm, bir kötü oldugum, keyfimin kaçtığı neyse ki beşiktaş-galatasaray maçı var keyfimi yerine getirir dediğim yazılar silsilesi...

b jill carroll öyle büyük bir otorite ki bu konularda zaten, o fettullah gülen hakkında bir şey yazmışsa, fettullah gülen ya peygamberdir ya halife...

(bkz: b jill carroll kim be)
    #3084502 (in tyler we trust, 02.03.2008 18:38 ~ 18:40)
  4. acaba neresine baktı da teşhisi koydu denilesi inceleme...

(bkz: doktor bu ne)
    #3263732 (inisiyatif7, 13.04.2008 03:26)

© 2008 - uludağ sözlük

b jill carroll un fethullah gulen incelemesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. b jill carroll un fethullah gulen incelemesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu b jill carroll un fethullah gulen incelemesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» her seyi siyasete baglayan ofkeli turk insani » cagdas egitim vakfi » mulayim » kelebeksin omursun » kadin guzellestirici » firuz bey kulliyesi » popmundo » olum iskencesine katilanlar » baran topal » isyan ve tevekkul a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci