b ile yazinca daha dini oluyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dini dincilerden daha cok istismar edenler
  2. dini sistemlere inanmadan dini sozcukler kullanmak
  3. nasil oluyor da oluyor
  4. fenerbahcelilik yazinca ask basligina gitmek
  5. dogruyu yazinca bol bol eksi yemek
  6. sozluge yazinca cikmayacak kelimeler
  7. turkum yazinca eksi oy almak
  8. facebook ta adini yazinca turbanli cikmasi
  9. yanlis yazinca ekrani daksilleyen user
  10. herkesin bildigini yazinca silinen basliklar

© 2008 - uludağ sözlük

b ile yazinca daha dini oluyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. b ile yazinca daha dini oluyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu b ile yazinca daha dini oluyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hexenkessel » halusinasyon » ayyash maghanda » hire otel » beirut » hasan mezarci » kapini calan benim » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » sen yoksun diye » jan devrim » gulhan sen » cambridge city fc » galatasaray amblemi » mesgaleyi gormeyen caylak olsun kampanyasi » tersten yazmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bolubeyi » her turlu tip alaninda uzman anne » kravat baglamak » guillermo ochoa » asil tendonu kopsa stad inlermis » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » ha bu diyar » turkiyenin kuzey irak ile masaya oturmasi » cocuklarla girilen diyaloglar » lake station » adnan senses » bak ne diyor kayahan abi » bir de sen gitme » sevgilinin aramamasi » rs ne la