azrail in enseye tokat 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. enseye tokat
  2. enseye tokat yemek
  3. enseye tokat gote saplak
  4. modlarla enseye tokat gote parmak olmak
  5. tokat yemeyip tokat atmayan adam
  6. enseye parmak gote saplak
  7. enseye saplak gote parmak
  8. ataturk ne demis bos buldugun enseye vur demis
  9. azrail
  10. azrail kosuyor

© 2008 - uludağ sözlük

azrail in enseye tokat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. azrail in enseye tokat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu azrail in enseye tokat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yuhalamak » yay burcu kadini » bobross » yazar » koylulerden ve fakirlerden nefret etmek » 8 ekim 2008 bursa death magnetic tanitim partisi » deniz feneri dernegi » gaziantepspor » fuat saka » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » konusanlari tahtaya yazmak » tarla surmek » egitim zaiyati » seriat » karakol yeri degil zihniyet degismeli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » insanlarin hep ayni seyi soylemesi » yaran basliklar » gazi kars » eksi sozluk istanbul sa uludag sozluk bursa dir » abesle istigal » ahah » sunburn » harley davidson botlar » ahmet turan alkan » little girl in bloom » sony » bulutlarin otesinde » inanmak istenilen yalanlar » arabada sevisilebilecek sote mekanlar » grandmaster flash