azmis kizlar 

kapat
  1. uzak durulması gereken kızlardır.

(bkz: abazan kızlar)
    (mdk47, 02.05.2008 20:19)
  2. (bkz: turk kadininin seks saplantisi)
    (arabam var, 02.05.2008 20:20)
  3. azmış erkeklerle bir araya gelirlerse dünya yıkılır, alimallah.
    (whynot, 02.05.2008 20:22)
  4. kategorize edilmiş yurdum kızlarından bir bölümüdür. azmışlık erkekler için acayip normal bir durum iken söz konusu kızlar olduğunda ufo görmüş gibi tuhaf karşılanmaktadır nedense.
    (alone with everybody, 02.05.2008 20:26)
  5. pepsi felsefesi güden kızlardır.
    - daHA fazlasını iste.
    (Gizli Ozne, 02.05.2008 20:28)
  6. nüfusun azınlığını oluşturan nadide kız çeşidi. realist bir yaklaşımla, bizde daha çok frijit modelleri bulunmaktadır. hafif meşrep olarak * * adlandırılacak kız grubu aynı zamanda. böyle adlandırılmakla beraber pek çok erkeğin rüyalarını da süslerler. *
    (kedidirkedi, 02.05.2008 20:28)
  7. eşek ahırına sokmak gerek bunları.
    (martilarisevenadam, 02.05.2008 20:33)
  8. azmış erkeklerle benzer özellikler taşıyan kızlar... biraz daha usturuplu olarak tabii. mesela olur olmadık yerde açık saçık espriler yapan, tabir-i caizse erkek sinek dahi görseler kuyruğunu sallamaya başlayan kızlardır. bir örnek:
    - ayy hayatım bugün hava çok sıcak,değil mi? piştim ayol!
    - istersen vantilatör getirivereyim, olur mu?
    - yok sen gel yeter...
    - şimdi ben sana benimkini de alıp bir gelecem, görecen o zaman sen sıcağı taş...ğı!
    (hypnogaja, 02.05.2008 21:07)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» zordur kopruleri yakmak » ay » white queen » aritra » en cok yalnizlik usutur » tel toka » vahsi insanoglu » 1935 » odtu kutuphanesi » cimri birinden borc para istemek » iron man » anti emperyalizm populistligi » sorma » arkasi » cemal safi » anastasia myskina » ismet berkan » ucu ceyrek gece yonu » allah a sorulacak sorular » issizlik krizi » abba » sozluk yazarlarindan aforizmalar » oyundayim » tugba ekinci » kocamustafapasa » eternal wait » teshirci yazarlar » warez bb org » fizik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa