azmani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. insan azmani
  2. insan kaymaklari azmani
  3. dovus sanatlari azmani

© 2008 - uludağ sözlük

azmani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. azmani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu azmani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kisveye burunmek » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir » it s too late » minibuscu laflari » kibir » yahya kemal beyatli » galatasaray amblemi » monaco » hama » cok eski sevgilinin aramasi » bekaret onemsizdir diyen kiz » anne ben kimim » finlandiya » ak akcenin kara gun icin olmasi » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » olu evinde seks partisi » mustafa topaloglu nun sozluk yazari olmasi » sikerim boyle askin izdirabini » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » medicine wheel » bir de sen gitme » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » ben ask oldugumu aglarim » kas gerilmesi » general motors » jack bauer vs polat alemdar » gogus killarini yolmak » requiem for a dream » hocaya tavir alan ogrenci » osman pamukoglu