aziz nesin in nesilleri 

kapat
  1. ünlü yazar aziz nesin' in yıllar önce kurduğu vakıf üzerine söylenilen sözdür. birçok çocuk bu vakfın çatısı altında büyüyüp hayata atılmıştır. usta yazarlılığının yanı sıra bu vakfa da önem vermiştir zamanında. umarız ki oradan aziz nesin gibi pek çok nesiller yetişir, hayata başarılı adımlarla atılır.
    #2905087 (noktalivirgul, 27.01.2008 22:10)
  2. (bkz: birinci nesil yazar) (bkz: aziz nesin)
    (bkz: birinci nesil gammaz) (bkz: yaşar kemal)
    (bkz: ikinci nesil çaylak) (bkz: orhan pamuk)
    #2905110 (ELeCTrO, 27.01.2008 22:13)

© 2008 - uludağ sözlük

aziz nesin in nesilleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aziz nesin in nesilleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aziz nesin in nesilleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rus hackerlarin turk sitelerine savas ilan etmesi » okuldan nefret ediyorum » uzun entry yazarken elektrigin gitmesi » sevgilinin ezeli rakibi tutmasi » gobegin gunden gune buyumesi » moral bozuklugunun tavan yaptigi anlar » sevgiliyi iskembeciye goturmek » muratbey peynirleri » chp cikmazi » kursun yemeyen tutun salkimi kalmadi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games