azimsiz moderatorun gorevine son vermek 

kapat
  1. görevini layığıyla yerine getiremeyen moderatörün haklarını elinden almaktır. ama tabi gerçekleşir mi o da şüpheli. nesnellik gerek biraz.
    #1011465 (sen bana bu diyemezsin, 17.12.2006 15:55)
  2. zall : gel bakalım söyle bi
    mod : buyur abi geldim bi sorun mu var
    zall : şikayetler var
    mod : neymiş o
    zall: azimsizmişsin görevine son veriyorum .
    mod : abi yapma ne olur coluk cocuğuma acı
    zall : huaeyyttt cekin lan sunun fişini .
    mod : abi dur abi du . abi d. aaaa (hasiktir be)
    #2027637 (zehir, 28.07.2007 17:36)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

azimsiz moderatorun gorevine son vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. azimsiz moderatorun gorevine son vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu azimsiz moderatorun gorevine son vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about azimsiz moderatorun gorevine son vermek. Copyrights of the articles are belong to their authors.