azimli yazar 

kapat
  1. devamlı yazan tiptir, iyi ya da kötü, güzel ya da çirkin göz etmeksizin yazar bu ki$iler.
    #1718215 (altf4, 03.06.2007 00:14)
  2. (bkz: beni tanıdılar siz kaçın)
    #1718222 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 03.06.2007 00:16)
  3. sol frame'i delen yazardır...
    #1718223 (dolayli zarf tumleci, 03.06.2007 00:16)
  4. mermeri delebilen yazardır. *
    #2056460 (muhterem fil, 02.08.2007 14:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

azimli yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. azimli yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu azimli yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about azimli yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kedi bar » bi de benim falima bak bakalim » fazilet takvimi » lolis » umraniye cakmak kapali yuzme havuzu » hac vazifesi » ara cafe » mantiksal matematiksel zeka » unutulmaz reklam filmleri » old and wise » william h mcneill » msn de sekilli nick yazanlar » nocturne in c sharp minor » fm 2009 daki genc yetenekler » see you later » umit davala tarzi sac kesimi » uclu nokta » duygu dernegi » ilk turk bilim kadinlari » pervin par » koc burcu erkegi » komunizm » mariami abduselischi » ingilizcenin turkceden daha iyi bir dil olmasi » yigit ozgur » pandik » ender gelisen osasuna ataklari » monkey swallows the universe » kara murat benim » unlulerin kisisel iletileri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » tafelmusik » wonderwall » duz vites » ironik baslik » cumhuriyet halk partisi » yapilmis en aptalca dalginlik » japonca yazmak » sevgiliyi sozluge yazar yapmak » potty » sinemada film yerine sevgiliyi izlemek