azimle yazan formati delermis 

kapat
  1. evet buradan şunu çıkartabiliriz bir yazar ne kadar azimliyse ne kadar zorluyorsa bir noktada formata karşı yazılar girebilir.

(bkz: bu çocukları çaylak yapmayalım kampanyası)
    #2147451 (lost control, 17.08.2007 05:56)
  2. (bkz: gençliklerinden formatı yoksayanların feryadı)
    #2147454 (norma, 17.08.2007 06:00)
  3. (bkz: formati bir kez delmekle bir şey olmaz)
    #2147486 (mulayim, 17.08.2007 06:44 ~ 06:50)
  4. (bkz: format delinmekle aşınmaz)
    #2147510 (SCHENARDI, 17.08.2007 08:16)
  5. azimle yazan formatı delip sözlüğün dışına çıkar cümlesine eşdeğer bir cümle. evet uçar.
    #2147569 (galapagoslu iguana, 17.08.2007 09:27)
  6. sözlükten uçurulacak yazarın ilk ve son cümlesidir.

-uludağ sözlük'ten kalkacak olan 4209 sayılı uçak yolcuları lütfen üye çıkışına ! *
    #2147635 (tepesersemi, 17.08.2007 09:59 ~ 10:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

azimle yazan formati delermis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. azimle yazan formati delermis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu azimle yazan formati delermis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about azimle yazan formati delermis. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kedi bar » bi de benim falima bak bakalim » fazilet takvimi » lolis » umraniye cakmak kapali yuzme havuzu » hac vazifesi » ara cafe » mantiksal matematiksel zeka » unutulmaz reklam filmleri » old and wise » william h mcneill » msn de sekilli nick yazanlar » nocturne in c sharp minor » fm 2009 daki genc yetenekler » see you later » umit davala tarzi sac kesimi » uclu nokta » duygu dernegi » ilk turk bilim kadinlari » pervin par » 24 kasim ogretmenler gunu » bediuzzaman said nursi » sozlukteki galatasaraylilar » seni seviyorum ama gitmeliyim » agzinin tadini bilmeyen tipler » uludag sozluk beyaz show zirvesi » cadilar bayrami » nefret edilen cumleler » abschlussarbeit » ev alma komsu al » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » nokia 6600 » naughty girl » huseyin ali riza albayrak » turk uzay araci arkasina yazilabilecek sozler » satilik medya » molfix kukla show » those were the days my friend » tear » chpli imam » notes of dirty old man