azili hacker 

kapat
  1. uludağ sözlüğün cia sayfasını görmeye yetkisi olan tek insan türü.

--spoiler--
    bu sayfa amerikan hükümetine ait çok gizli bilgileri içermektedir. bu sayfaya ancak çok azılı hackerlar girebilir. amerikan haberalma teşkilatı sayfasına hoş geldiniz
    --spoiler--
    #3240833 (SAYKO5, 07.04.2008 13:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

azili hacker başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. azili hacker ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu azili hacker nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about azili hacker. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kedi bar » bi de benim falima bak bakalim » fazilet takvimi » lolis » umraniye cakmak kapali yuzme havuzu » hac vazifesi » ara cafe » mantiksal matematiksel zeka » unutulmaz reklam filmleri » old and wise » william h mcneill » msn de sekilli nick yazanlar » nocturne in c sharp minor » fm 2009 daki genc yetenekler » see you later » umit davala tarzi sac kesimi » uclu nokta » duygu dernegi » ilk turk bilim kadinlari » pervin par » lepiska » kelime » dayaklik » inek kiz ogrenci » geoffrey oryema » 22 kasim 2008 liverpool fulham maci » alacakaranlik » osmanli cumhuriyeti » sermet serdengecti » laiklik katsayisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » genc leoparlar » dutdut » basbakanin youtube video sitesine girmesi » yeni nesil asklari » hayati onemi olan acilar » huseyin gezer » devamli kontor isteyen sevgili » kirmizi » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » galatasaray