azicik ucundan versen 

kapat
  1. bir murat başaran hödösü.

özetle;

Kimi der kadere boyun eg ben boyun egmem
    Kafama taktim seni ben kimselere yar etmem
    Bir kere gördum ya seni yerimde hic duramam
    Bir kere güldun ya hani o gülüsu unutamam

Ben sana yar yar olayim
    iste gülüm iste kölen olayim

Sen bana bir gülü versen
    inadi birakip sevsen
    Ölürmusun be sevgilim
    Azcik ucundan versen
    #71397 (sıçtırtma lamasına, 17.02.2006 04:13)
  2. şarkı olarak piyasaya çıkan, daha sonraları laf atma sözü olarak kullanılan söz.
    başka bir laf atma sözü için;
    (bkz: kız hepsi senin mi)
    #488573 (asiti kaçmış kola, 02.08.2006 16:23)
  3. (bkz: bi biskrem versem)
    (bkz: azıcık ucundan versen)*
    #488601 (zamazingo, 02.08.2006 16:32)
  4. (bkz: yaran sarkilar)
    #1763977 (scurtel, 13.06.2007 19:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

azicik ucundan versen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. azicik ucundan versen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu azicik ucundan versen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about azicik ucundan versen. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozlukteki moderator bollugu » 90 li yillarin kabus sarkilari » alternatif sunnet arabasi yazilari » kedi bar » bi de benim falima bak bakalim » fazilet takvimi » lolis » umraniye cakmak kapali yuzme havuzu » hac vazifesi » ara cafe » mantiksal matematiksel zeka » unutulmaz reklam filmleri » old and wise » william h mcneill » msn de sekilli nick yazanlar » nocturne in c sharp minor » fm 2009 daki genc yetenekler » see you later » umit davala tarzi sac kesimi » uclu nokta » duygu dernegi » ilk turk bilim kadinlari » pervin par » ava adore » bir kadin icin aglamak » pazar gunu seni kilisede goremedim john » belize » saw 5 » reign of fire » ediz bahtiyaroglu » yat geliyorum » banal seks » tool of the devil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » seri eksi oy yiyen ibine » high school musical » fenerbahce nin bu sene lig dusmesi » senet » bekaretin el degmemis tarihi » turk kizlari » cocugunu vaftiz eden musluman » kedi sever yazarlar » killari kestikten sonra penisin buyuk gozukmesi » pafta