azgin turbanli tesetturlu hatun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turbanli ve piercingli hatun
  2. tanga giyen turbanli hatun
  3. tesetturlu gay
  4. tesetturlu defile
  5. tesetturlu sirin
  6. parkta tesetturlu ask
  7. sinemada tesetturlu ask
  8. sultan artik tesetturlu
  9. tesetturlu gosteren gozluk
  10. frikik veren tesetturlu

© 2008 - uludağ sözlük

azgin turbanli tesetturlu hatun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. azgin turbanli tesetturlu hatun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu azgin turbanli tesetturlu hatun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aksam bize gel de ders calisalim » radomir antic » sozlukte bekaret aramak » simitci altilisi » rashid ramzi » sukela butonuna basiyorum gozlerim yasli » melek hu » erjivan » sefalette esitlik » ac gozlu turk esnafi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games