azgin kiz arkadas 

kapat
  1. habire habire oynaşmak isteyen sevgili çeşidi. yerinde duramaz, hep aksiyon içinde olmak ister. insan içinde olduğunuz ortamlarda bile saldırır. ateş küpüdür, kanı kaynamaktadır.
    #3055334 (sanirim osurdum, 25.02.2008 09:50)
  2. bir kere başladımı alışkanlık haline getiren kızdır, sevgilisi ile tabiki.
    #3675478 (eses taraftari porsuk canavari, 17.07.2008 02:12)
  3. evde yemek yaparken bile, transparan ya da aşırı dekolteli kıyafetler giyendir.
    sonucu kötü yerlere varabilendir. kaçınılması en mantıklı olandır.
    #3675500 (kardiyak, 17.07.2008 02:19)

© 2008 - uludağ sözlük

azgin kiz arkadas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. azgin kiz arkadas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu azgin kiz arkadas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurt erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » hayal kirikligi » sabah » lucarelli99 » papagan » dombey » tuvalete en son kim girdi sorusu » fenerbahce » popomundo ne lan » koylulerden ve fakirlerden nefret etmek » sehit verince sevinen serefsiz » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » esen » buhurizade mustafa efendi » ahah » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bekledikce guzellesen seyler » matrixxx » mutlulugun resmi » aragones ile kurbanda danaya girmek » amr zaki » spa » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » rodezya » arabada sevisilebilecek sote mekanlar » yaran yanlis okumalar » seri eksi oy veren ibne » banu guven » fehim pasa » asker isini yapamasin ceremesini akp ceksin » uzak