azeri tv reklamlari 

kapat
  1. azerbaycan devlet televizyonunda yayınlanan reklamlardır.
    1980 öncesi türk reklamlarını andırmaktadır. lakin sıcaktır.

haci sakir sampuani nın kendi adıyla bir reklamına da rastanmış sevinilmiştir.
    #1248236 (pilotmont, 02.02.2007 18:46)
  2. (#1248494)
    #1248519 (pilotmont, 02.02.2007 19:53)
  3. pantene pro-v reklamı: yazın sıcaklarından feragat etmek içün pantenle çimiyrem çıkıyrem..
    #3170706 (gelberiyargelberi, 21.03.2008 10:23)
  4. " selilit avratların kötü rüyasıdır . "
    #3170707 (gelberiyargelberi, 21.03.2008 10:23)

© 2008 - uludağ sözlük

azeri tv reklamlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. azeri tv reklamlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu azeri tv reklamlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» chief » sabah » aral ithalat » hirka » topu topu 6 mac yaptik kac puan alabilirdik ki » tuba06 » ilkokulda yazilan kompozisyonlar » thunder ekmegi » fenerbahce nin sampiyonlar liginde final oynamasi » bahriye ucok » penisin amansiz vajina dusmanligi » hicbir sey paylasilmayan birini unutmaya calismak » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » gece gunduz karismaz » kac yil oldu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kizlarin italyanca meraki » cete savaslari » zhh » sehit cenazelerinde protesto » kadavra » tescilli marka » son sigarayi cop kutusuna atmak » can dundar in ergenekon kapsaminda sorgulanmasi » kitap okurken muzik dinlemek » kate winslet » husnu bile gelse senlendiremez » eyup » fenerbahce » ucuncu ulke » 5 ekim 2008 bugun senden igrendim sozluk