azami dingil agirligi 

kapat
  1. araçların karayolu yapılarından güvenle ve yapıya zarar vermeden geçebilmeleri için saptanan toplam ağırlıktır.
    #3181612 (sadettin kanyak, 23.03.2008 20:12)
  2. motorlu taşıtlar vergisinde ağır vasıtaların vergilendirilmesine konu olan ağırlıktır.
    #3703063 (dusunenadam, 22.07.2008 17:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

azami dingil agirligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. azami dingil agirligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu azami dingil agirligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about azami dingil agirligi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kedi bar » bi de benim falima bak bakalim » fazilet takvimi » lolis » umraniye cakmak kapali yuzme havuzu » hac vazifesi » ara cafe » mantiksal matematiksel zeka » unutulmaz reklam filmleri » old and wise » william h mcneill » msn de sekilli nick yazanlar » nocturne in c sharp minor » fm 2009 daki genc yetenekler » see you later » umit davala tarzi sac kesimi » uclu nokta » duygu dernegi » ilk turk bilim kadinlari » pervin par » baytar » saw 5 » rozeti takar takmaz mahkeme kapisan kosan chp » can egrisi » how i met your mother » filipinler » farkli dillerde ortak isimler » son sigarayi aglayan biriyle paylasmak » into the wild » adriano fenerbahce de » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dinamo barnaul » karinca » sevme » dilenci adama pos makinesi var mi diye sormak » esini aldatan herkesin kisiliksiz olmasi » diotima » falling slowly » kendini yikmak » banyodan yeni cikmis kiz » kim korkar anal seksten