azad ziya eren 

kapat
  1. 27 Ekim 1976, Diyarbakır doğumlu şair ve yazardır. Dicle Üniversitesi, Biyoloji bölümü mezunudur.

bazı $iirleri :

ateşte kor olup bitmekti dileğim
    gladyatör kadın ve deniz laleleri
    hayat bir grevdi sürekli kırılan
    noch ein bisschen licht
    saatlerdir yağıyor eylül
    sakıncalı şiir dışarısı eylül kokuyor
    şiirin ince mührüsuyu şiir bildim susuzluğu aşk
    tutuk kulesi
    uzak tanık

ve ya$amı : http://www.siir.gen.tr/biyografi/azad_ziya_eren.htm
    #979896 (nonserviam, 11.12.2006 05:07)
  2. 27 Ekim 1976, Diyarbakır' ın Kulp kasabası doğumlu şair ve yazardır. dicle üniversitesi, Biyoloji bölümü mezunudur. Mezun olduktan sonra öğretmenlik yapmış ve çeşitli dergiler ile gazetelerde şiir ve yazıları yayınlanmıştır.
    #4299705 (LADYinRED, 30.11.2008 02:58)
  3. diyarbakır'dan yayın hayatına merhaba diyen aylık sanat ve edebiyat koleksiyonu dergisi palto'nun yazı işleri müdürlüğünü yapan şair. şiir üşümesin diye çıkmış bir dergi olarak tanıtıyorlar kendilerini.
    #4581864 (teknick47, 25.01.2009 03:50)
  4. sakızköy günceleri adlı kitabında öğretmenlik günlerini anlatır ki oldukça sürükleyici ve duru bir söyleyişi vardır.
    #4690463 (huruf, 12.02.2009 22:31)
  5. 2009 metin altıok şiir ödülünü alan şairimiz.
    #5293683 (jikase, 29.05.2009 15:57)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

azad ziya eren başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. azad ziya eren ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu azad ziya eren nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about azad ziya eren. Copyrights of the articles are belong to their authors.