az yasa azad yasa 

kapat
  1. çok güzel bir azeri özdeyişidir "az yaşa azad yaşa".

azad: ozgur
    #962342 (ozz le grand, 07.12.2006 11:55)

© 2008 - uludağ sözlük

az yasa azad yasa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. az yasa azad yasa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu az yasa azad yasa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» besinci nesil silik » koylulerden ve fakirlerden nefret etmek » bilkentftp » morel eskisehir lgbtt olusumu » vantage point » megaherz » avrupa nin en iyi takimi fenerbahce » orient jazz » amele spor » muteahhit » dedirten dedirten insan » alexei smirnov » azrak » ahmet yildiz olmedi » her sey cok guzel olacak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gelecegi hakkinda yanilgiya dusulen insanlar » juan pablo angel » kurt sutu » en yakin arkadasla sevismek » bana ellerini ver » fenerbahce com » sevgilisini ilk bulusmada open erkek » yureksagda » emre belozoglu nun sakatlanmasi » arka siradakiler » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » aklimdan gecenler » bilek corap » alternatif var misin yok musun diyaloglari » msn de yazisirken virgul kullanan insan