az para harca demek istedi herhalde 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. abaza diyene abazan demek istedin herhalde demek
  2. harca harca bitmez
  3. banka karti demek nakit para demek
  4. her sey para demek degildir
  5. para bulup benimkine benziyor demek
  6. madeni paraya bozuk para demek
  7. dilenciye para vermeyip amin demek
  8. para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek
  9. x5 e binip para yok akp yedi bizi demek
  10. eksik para verip ustu kalsin demek

© 2008 - uludağ sözlük

az para harca demek istedi herhalde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. az para harca demek istedi herhalde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu az para harca demek istedi herhalde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fistik ezmesi » duralet » turk bayragi acana tas firlatan dtp li » ferikoy spor » 2008 ogrenci affi » melih gokcek » devlet universitesinde okuyan ogrenci modeli » turk solu » the mummy tomb of the dragon emperor » sozlukte online degilsem bilin hatunumla online imdir » istinye karakolu » guzel remedios » hindistan da kemal sunal a tapilmasi » kursu sosyalistleri » librarything » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye ve kurdistan bayraklarinin yanyana olmasi » gulhan sen » 11 tane appiah istemek » tim1 » love gun » delibas » gasoline » sahaflar festivali » daha gencsin » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » memento » ortak olunan kisinin okuz cikmasi » ece gursel » broken english » ailecek seviserek izliyoruz