az olsun oz olsun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. erkek olsun italyan olsun o olmazsa fransiz olsun
  2. karsi komsum merve olsun 100 milyar borcum olsun
  3. kim olursa olsun fenere koyandan allah razi olsun
  4. havalar nasil olursa olsun sizin havaniz iyi olsun
  5. annem olsun agzi olmasin babam olsun eve gelmesin
  6. alex gibi topcun olsun dunya borcun olsun
  7. uzun olsun ersin kalin olsun gersin
  8. tarja sevgilim olsun bir dunya borcum olsun
  9. helal olsun sana yaziklar olsun bana
  10. mor olsun yesil olsun bunlar guzel seyler

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» telemaque » sevgilinin kokusu » trt 2 » hakan sukur » sus ulan » topkapi muzesi kuran muezzini » cihat sener » everything is going to be allright » usakspor » bizim sarkimiz » sevisirken dikkat edilecek hususlar » besiktas in uefa ya gitmesi » guzel fakat hicbir erkegin ilgi gostermedigi kiz » gelecege dair umudum yok diyen gencler » 10 paket anket durum cidden felaket » 10 mayis 2008 » sabri sarioglu nun saclari » tuvalette sicarken kapiyi acanla diyaloglar » arge sozluk » guitar hero » ozcan » camide kilinan cenaze namazina katilan dinsiz » aldirma gonul » tespih » sanane » cok sey bilen insanlar » istedigimiz sorudan baslayabilir miyiz » edit » everytime i die a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa