az geri durun bakalim 

kapat
  1. ortamda konuya hakim, uzman, çok bilir kişinin takındığı havalar civalar.
    (bkz: buralar benden sorulur)
    #1601181 (banaesmeyianlat, 03.05.2007 00:09 ~ 08.05.2007 11:29)

© 2008 - uludağ sözlük

az geri durun bakalim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. az geri durun bakalim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu az geri durun bakalim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ismail yk karizmasi » bir tarihi hezimet olarak 4 1 lik sonuc » basarisiz diyetisyen ufuk » yuz yanmasi » insanlarin hep ayni seyi soylemesi » kurt islam fasizmi » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » fehim pasa » erkek cantasindan cikan ilginc malzemeler » foca fatihi » sozlukteki buglar » gabriela mistral » askeriyedeki mali imkansizliklar » telefonla mac anlatilan zamanlar » nba 2k9 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jigga » deli fuat pasa » hayati sifirlamak » selam veren erkege coskun muamelesi yapma » yaran msn iletileri » insanlarini begenmedigi sehre atom bombasi atmak » falyanos » abdullah gul e ingiliz kralicesinin taktigi nisan » yaprak sarmasi » marcos antonio senna da silva » aklimdan gecenler » iphone 3g » bayramda aragonesin elini opmek » bir derdim var yasanmisliklari » kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz