az gelismis ulke komunizmi 

kapat
  1. türkiyedeki komunistlerin yaptığı komunizm

(bkz: tatlı su komunizmi)

(bkz: tatlı su faşisti)
    #2366330 (kediye kafa atan mucahit fare, 23.09.2007 14:39)

© 2008 - uludağ sözlük

az gelismis ulke komunizmi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. az gelismis ulke komunizmi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu az gelismis ulke komunizmi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» birak ya hu » osurmaya gaz cikarmak diyen insan » haberturk » karakolda ayna var » masal » cehenneme gitme sebepleri » borc dekontu » yanma odasi » amok » depreciation » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » dun gece » buyukluk hezeyani » yarim derdini ver bana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anlik » yaran youtube yorumlari » the turning » medeni cesaret » kediye kafa atan mucahit fare » yiyecek » kirli » kuyruk » helyum cekip opera seslendirmek » elazig anadolu lisesi » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » akp nin ataturk sevgisi » yarim anu ben aglarim » timbuktu » lafmacun org