az dusunmedim ismim julia olsun diye 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seni hic o anlamda dusunmedim
  2. laf olsun diye
  3. is olsun diye
  4. bunu yazarken hic dusunmedim biliyor musun
  5. giciklik olsun diye
  6. yesillik olsun diye
  7. laf olsun diye elestirmek
  8. laf olsun diye konusmak
  9. spor olsun diye konusmak
  10. spor olsun diye oss ye girmek

© 2008 - uludağ sözlük

az dusunmedim ismim julia olsun diye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. az dusunmedim ismim julia olsun diye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu az dusunmedim ismim julia olsun diye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk yazarlarindan aforizmalar » arjen robben » kuru kebap » gece » tribalenfeksiyon » masal » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » hayat bilgisi » baba anneme soyle oldum » bir kalbin icinde agliyor ask » cassiopeia » milli cenabet partisi » universiteye minibusle giren insan » sus ve yalamaya devam et » deposit acount » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tanriya acik mektup » zamana ve mekana gore degisen seyler » halkina kufreden basbakan » bacak agrisi » su ismiyle ilgili yapilan igrenc espriler » bascavusoglu camii » motorstorm » hitler ve siyonistlerin iliskisi » a taste of honey » regret » marti cigligi » how i met your mother » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » zehir » geri zekali baslik furyasi