az degil hakettigi kadar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pazara kadar degil mezara kadar
  2. ne kadar kaldi degil ne kadar gecti
  3. bir insana hakettigi degeri vermemek
  4. o akila bu kadar oy az degil mi
  5. o kadar kolay degil
  6. ezberleri bozmak o kadar zor degil ki
  7. pazara degil mezara kadar
  8. sandigin kadar uzun degil
  9. o kadar da uzun boylu degil
  10. kalbim ellerim kadar kucuk degil

© 2008 - uludağ sözlük

az degil hakettigi kadar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. az degil hakettigi kadar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu az degil hakettigi kadar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 12 aralik 2002 olympique lyon denizlispor maci » aklamiyoruz hakliyoruz » beni hic ellere verme » o degil de bir bayhan vardi ne oldu ona » now we are free » eksi sozluk un oy sisteminin uludag a benzetilmesi » erdinc unlu » islam » carlos paraiba » winfile » duralit » genelkurmay aktutun u biliyordu iddiasi » doktorlar » ibrahim ucuncu » sucsuz terorist » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » su » carsaf bulamayinca otu nitrogliserine sarip icmek » war zone » stewart downing » asyali » ibrahim tatlises » seni seviyorum sozluk » children of women » grab » ekmeksiz yemek yiyen insan » tuval » universitede ilkokul matematigi anlatan hoca » buyuklerimizin verdigi nasihatlar » 23 yildir tek basima uyumaktan sikildim yaa » turkiye nin dusman oldugu ulke ve gruplar