az cok 

1. mor ve ötesi nin dünya yalan söylüyor albümünden bir parça:

su damlasi gibi hayat, özgürüm
    islak, ciplak, piril piril bir damla içinde
    uzak bir isik, bir ciglik gibi
    cagiriyor beni

biliyorsun az çok
    görüyorsun her seyi
    biliyorsun az çoktur

sahip oldukça hep bir yenisi daha
    islak, ciplak, piril piril bir dünya içinde
    uzak bir isik, bir ciglik gibi
    cagiriyor beni

biliyorsun az çok
    görüyorsun kendini
    biliyorsun az çoktur.
    #518126 (FIGHTorDIE, 09.08.2006 18:36)
  2. "şöyle böyle, belli başlı, bir nebze" anlamlarına gelen zarf.
    #1309571 (asiti kaçmış kola, 15.02.2007 23:01)
  3. Ne çok ne az olarak herhangi bir eylem için kullanılabilir. örneğin;

+Sözlük okuyor musun ?
    -Az çok... gibi.(yani arasıra gibi)
    #3221535 (ulfgar, 02.04.2008 14:01)
  4. çok güzel bir mor ve ötesi şarkısı.
    #3383273 (oopps I did it again, 11.05.2008 13:39)

© 2008 - uludağ sözlük

az cok başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. az cok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu az cok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dincilerin yok konusundaki ikiyuzlulugu » ergenekon iddianamesi » evliya i rap » kenan evren » resul balay » latrina » fethullah gulen » osman mumtaz rakmetil » eda ozulku » gecen hafta girilen entry a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci