ayyash88 

kapat
  1. yeni bir dördüncü nesil yazar.*
    #1266177 (larker, 06.02.2007 16:10)
  2. enterasan entrylere sahip 4.nesil yazar. *
    #1283353 (pamuk proton ve 7 elektron, 10.02.2007 00:52)
  3. kendisi alkol konusundaki en iddialı rakiplerimdendir. abdi ipekçi yurdunun 7. katında kalmamız bu yarışları daha sık yapmamızı kolaylaştırmıştır, henüz o beni fondip süresinde geçse de, miktar olarak ben önde olduğumu düşünmekteyim.* ayrıca osuruğa çakmak tutar, yakar etrafı. bi kere elimi yaktı. fenerlidir bu adam aynı zamanda. diğer 2 eleman gibi. tek galatasaray'lı olarak opera yapmanın zevkini ayrıca tatmaktayım. kendisiyle cam pervazında kimin daha fazla donu var diye yarışmaktayız, işte o konuda tartışmasız galibim.* karamürsel'lidir kendisi ama yalova'lı olduğu konusunda dedikodular dolaşmaktadır. daha çok yalova'da takılmaktadır. itü'de deniz ulaştırmada ama daha hazırlık bakalım n'olacak sonu..
    #1289165 (alcoholica, 11.02.2007 13:58)

© 2008 - uludağ sözlük

ayyash88 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayyash88 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayyash88 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» imkansizlik » baba olduktan sonra soylenen ilk sozler » piknik » adres soran adami baskasiyla gormek » ben kayisili turta olacagim » kiz kaldirmak icin vucut gelistirmek » bir gitar ile birden fazla kisinin foto cektirmesi » chad michael murray » nickimden asagi monsingiladbah » madchen amick a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci