aysel75 

kapat
  1. 5. nesil yazardır.*
    (alone with everybody, 26.03.2008 22:46)
  2. forumdan fırlayıp geldiğini düşündüğüm yazar. forumvari entryleri ile dikkatimi cezbetti. (bkz: beyaz show/#3197656)
    düzeltme: silindi ilgili entry.
    (mewluth, 27.03.2008 18:02 ~ 18:41)
  3. girdiği forum vari entry nin iyi oylandığı yazar, uyarmama rağmen bu yüzden silmemekte inat etmekte sanırım. *
    (uretim cini, 27.03.2008 18:05 ~ 18:07)
  4. Sözlük yazarlarına ayar vermek amaçlı alnmış bir nick gibi durmaktadır. Fake olma ihtimali %95tir.
    (joe satriani, 27.03.2008 18:13)
  5. yatir oldugundan suphelendigim yazar. bir aralar aysel gurel vardı ya hani. yaslıydı böyle. *
    (objebi, 27.03.2008 18:15)
  6. (bkz: 5. nesil silik)
    (vurursa gol olur, 28.03.2008 13:43)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» icimdeki deniz » emet in tarihi eserleri » doktorlarla girilen komik diyaloglar » 98h » siki siki baba dinleyerek entry girmek » dunyayi absurdizm kurtaracak » benjcev » kisisel basarisizliklari siyasetcilere mal etmek » duffy duck » marlboro » spermler arasindaki diyaloglar » kol saati » annenin mutfakta kullandigi tahta kasik » buhara » aile bireylerinden gelen komik sms ler » ikarus » take me shift me » luthien » dogan gorunumlu sahin » kolera » uretim cini » hz muhammed doneminde kadinlarin daha ozgur olmasi » demet akbag » cem karaca » cesar vallejo » forma numaralarinin anlamlari » kizlara laf atan erkek » deli kurt » hentai a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa