aysel 

kapat
  1. ay gibi parlak,isikli guzel anlamlarina gelen kiz ismi.
    #499572 (kaiserstuhl, 05.08.2006 03:16)
  2. 1988 yılında televizyon (-ki tek kanal trt) izleyebilecek kadar büyüyebilmiş herkesin aklından çıkmayan isimdir aysel. aysel, türk kızıdır. ailesi bir şekilde kaçıp türkiye'ye, anavatana dönmüştür fakat kızımız bulgaristan'da kalmıştır.
    o dönemler soydaşlarımızın binbir güçlükle bulgaristan'dan kaçtığı dönemlerdir. o dönemler naim suleymanoglu'nun manevi babası turgut ozal tarafından türkiye'ye kaçırıldığı dönemdir. o dönemler hepimizin aysel için üzüldüğü ve gözyaşı döktüğü dönemlerdi. turgut özal'ın sayesinde aysel ailesine kavuştuğunda sevinçten nasıl ağladığımı hatırladıkça göğsüm kabarıp gözyaşlarıma hakim olamıyorum.
    #2015908 (olursem beni sana gomsunler, 26.07.2007 19:56)
  3. attila ilhan'ın "git başımdan" diyerek kovduğu sevgilisi.
    #2015973 (minti, 26.07.2007 20:11)
  4. (bkz: aysel gürel)
    #2015979 (kneelie, 26.07.2007 20:12)
  5. ismim olması itibariyle sık sık bende turkcell lafını duymama sebebiyet veren ve de söyleniş itibariyle kulağa pek hoş gelmediğini düşündüğüm bir addır.
    #2369236 (parazittin, 23.09.2007 23:38 ~ 23:40)
  6. (bkz: aysel git başımdan)
    #2596020 (vernon sullivan, 16.11.2007 05:25)
  7. kulağa hoş gelen kendisine uygun insanlara konulduğuna inandığım hoş bir isim.
    #2610924 (yavuzchetin, 20.11.2007 19:01)
  8. aysel sarışın,
    mini etek giyer kışın.
    aysel'i görünce,
    yanına yönüne sıvışın.

aysel, aysel..
    candır can can.
    al ekmeğini eline
    bandır bea ban, ban.

aysel'in motor sağlam,
    ama arada tekliyo.
    havalar soğuyunca,
    buzlanmalar artıyoo

aysel, aysel..
    candır can, can.
    al ekmeğini eline
    bandır bea ban, ban.

ordunun dereleri,
    aysel'in memeleri.
    ben anlamam birader,
    aysel'e kaymadan gideni.

aysel, aysel..
    candır can, can.
    al ekmeğini eline
    bandır bea ban, ban. * * *
    #2659531 (1kapaa5tabak, 03.12.2007 23:42)

© 2008 - uludağ sözlük

aysel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aysel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aysel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozer hurmaci » angelina jolie » joker da » ahiret e inanan teistler » lidyalilarin parayi bulma diyaloglari » ayse teyze nin gereksiz bir super kahraman olmasi » yasar kemal » 3 kere blowjob yap hediye melodiyi indir » ekvador » dr oetker docent olacak » lavazza » bayat espriler » electronica » mcd » lynyrd » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jargon » grab » tck da gecerli olan savlarin sozlukte yasak olmasi » turk dis politikasi » tuval » guillaume depardieu » ahmet yildiz olmedi kalbimizde yasiyor » zurih » ekmeksiz yemek yiyen insan » tesekkurler turkiye » kurt milleti » beyazin gorunmez hali » cocukken cikartma yapistirilmis eski mobilyalar » 14 ekim 2008 » the dark knight