ayse ozyilmazel 

/ 3
kapat
  1. yuh lan dediğim kişi. yaptığı koca gazetede blog tutmak.*
    bugün şuraya gittim, şurda şunu yedim tarzında. yazılarında şımarık kız tripleri yapıyor ya birde iyice kıl oldum.

cinsellik konuşuyor yok. sağ sola sataşıyor yok. aynı beyinciğe sahip insanları arkasına alıyor yine yok.
    (bkz: bi cacık olmaz)
    #3529300 (bizkitch, 12.06.2008 15:58 ~ 15:59)
  2. an itibariyle gulben ergen'in surpriz programına konuk olmuştur. ve ne kadar itici, ne kadar şımarık, ne kadar kendini beğenmiş bir insan olduğunu gözler önüne sermiştir.

not: okan bayulgen bu şahısla beraber olduğu için bir çok insanın gözünden düşmüştür. doğaldır çünkü biz okan bey'i akıllı veyahut zeki zannederdik.
    #3579107 (yazici, 24.06.2008 23:26 ~ 23:33)
  3. dergının bırınde okudugum röportajıyla ya bu hatun ne sacmalamıs boyle soylemıne yol acan sahıs. Bırde ustundekıler basındakıler nerden alınmıs kac para onlar yazıyordu kı akıllara zarar.
    #3579114 (evraka, 24.06.2008 23:28 ~ 02.07.2008 23:18)
  4. köşe yazılarını okuyan var mıdır diye merak ettiğim şahıstır.
    biraz kanat atkaya gibi olun yahu.
    #3579125 (peizerat, 24.06.2008 23:31)
  5. jüri (!) olduğu yarışma poroğramına bir oray egin havası katan yazar (!). bir de aşağıladıklarına, ''siz benim yazılarımı okudunz mu?'' dilemması sunuyor ki, karşısındaki kişi nasıl ikilemde kalmasın, böyle bir yazar (!) ı neden okuyayım diye ! 'her şeyi ben bilirim, şımarığım, güzel değilim, ama havam nazım, tasım toprağım yerinde' havası da cabasıdır. takipteyiz.

(bkz: neco)
    #3607273 (faidelibilgi, 01.07.2008 22:56)
  6. (bkz: ne oldum delisi olmak)
    #3607278 (cemilflower, 01.07.2008 22:57 ~ 22:58)
  7. babası neco olmasa esemesi okunmayacak medya kişisi.

müslüm gürses vs diğer koçlarla aynı platformda olması sebebiyle asuman krause'ye bu nasıl cesaret demiştir.

kendisine gazeteci yazar demesi ne kadar cesaretse asuman'da o kadar cesaretli.

işin gerçeği bu tarz popstar ve de şarkı söylemek lazım vs tipi yapımlarda yer alan sözde divalar babalar şunlar bunlar kendinden yiyor. bir kariyer 30 yılda zor yapılır ve bir saçma programda heba edilir. izlemesi bedava.
    #3607314 (blonde mermaid, 01.07.2008 23:05)
  8. ben gazeteciyim.
    gazeteciyim ben duymuş muydunuz?
    gazeteci olduğumu söylemiş miydim?
    gazeteciyim ya ben ondan şeytmiştim.
    ben var ya ben ne iş yapıyorum bilin bakalım?
    iyi bir gazeteciyim ben.
    benim yazılarım var.

(bkz: buldumcuk olmak)
    #3607316 (telashe, 01.07.2008 23:06 ~ 23:10)
  9. gazeteci(miş)
    (bkz: miş'li geçmiş zamanının hikayesi)
    #3607344 (victoriassecrete, 01.07.2008 23:11)
  10. insanların tatile gitmesini, konserden konsere koşmasını öneren yazardır.
    top 5 i evlere şenliktir.
    #3607412 (Aci Biber, 01.07.2008 23:22)
  11. sarki soylemek lazim'ın 2.bölümünün jürisi sevimsiz kadın. bu bölümün oray egin'i olmaya çalışsa da pek başarılı olduğu söylenemez. asuman'a sokmaya çalıştığı laftan sonra izleyicler asuman'dan ''e siz kendinize nasıl yazarım diyorsanız ben de kendime şarkıcıyım diyorum'' demesini beklediyse de asu ten uyumlu sarkici çizgisini bozmayarak ayşe hanıma cevap vermemiştir.
    #3608035 (taharetmuslugu, 02.07.2008 01:27)
  12. ayse arman cakması kotunun kotusu zengin ve ünlü bir aileden gelmesinden baska bir özelligi olmayan ama arkasına basından önemli kisileri(hıncal uluc,hasmet babaoğlu) aldığından sırtı kolay yere gelmeyecek cok ünlü olmayan insan evladı.umarım bu yarısmayla dahada ünlü olup televizyonlarda daha fazla boy göstermeye baslamaz.
    #3608068 (beast, 02.07.2008 01:37)
  13. şimdi iyi karı desem herkes tepeme binecek ama görünüş açısından yine de fikrimi değiştirmek istemiyorum evet. iş mişi de alakadar etmez hiç şahsımı. kötü yazıyormuş, salt nişantaşı'ymış, asortikmiş... hadisin topucunu! taş gibi, sütun gibi, fıstık gibi, dondurma gibi... * bir insan işte. görünsün, gazetede falan...

he bi' de okan bayulgen'le haşır neşir olmuş bir ara duyduğuma göre, bence iyi olmuştur, iyi de olmuştur.

edit: unutmuşum; şu hafif yamuk köpek dişlerini çekicilik kattığı kadınlardan.
    #3608111 (nevarki, 02.07.2008 01:47 ~ 06.07.2008 01:07)
  14. esra ersoy'un salak ayağıyla dişe dişe giderek ayar verip durduğu hanfendidir.

(bkz: sarki soylemek lazim)

nedense ismi telafuz edilince aklıma yalnızca beraber olduğu erkekler gelir. bazen de babası. o kadar...
    #3608127 (My MooN, 02.07.2008 01:52)
  15. farklı bir yazar olduğunu düşünen abidik gubidik yazılara köşesinde yer veren kişi. tarzının marjinal ve sevimli olduğunu, ve popülerliğini hakettiğini düşünenlere ise onun gibi yazar olmak için yapılması gerekenleri veriyorum bakın bu da benim kıyağım;

1.önce ailen ve gazeteci abilerin sayesinde türkiye'nin en yüksek tirajlı gazetelerinden birine kapak atılıcak. işte hıncal'ın kankisi haşmet'in sevgilisi gibi faktörler olursa tadından yenmez.

2.yine aile sayesinde belli bir çevre ve para olduğundan sürekli açılışlara, eğlencelere gidilecek. bu davetler, açılışlar her neyse işte bunlarda başından geçen olaylar zeki(?) ve şımarık kız tadında yazılıcak.

3. tabii her zaman davet olmaz, para da var cepte rahat rahat takılacaksın, gideceğin mekanlar beleş zaten reklam hırsıyla seni davet edecekler. yazıcaksın işte "top 5 mekanım", "yok burası yeni açılmış" falan filan gibilerinden seni beni ilgilendirmeyen boş mekanları tanıtacaksın.

4. farklı olduğundan(?) yazılarında sesli harfleri ikişer üçer kullanacaksın "aaaa" "amaaaaan" gibi. yaz gitsin aklına eseni yaz kimse seni eleştiremez, eleştirmeye kalkanları "kadın haklarına saygısızlık yapıyorlar", "kadınları hor görüyorlar" diyerek saydırırsın, kurtarırsın paçayı.

5. baktın gündemden düşüyorsun ayrıl sevgilinden yine medyatik biriyle takıl. bir süre devam ettir, sevgilinle arandan geçenleri yaz. sonra ayrıl, köşenden eski sevgiline saydır yeni medyatik aşklara yelken aç.

bunlar etkisi kanıtlanmış yöntemlerdir. beleş istediğiniz gibi kullanın. etkisini siz de göreceksiniz. yalnız yan etkileri olabilir; bir anda kendini beğenmiş ve onu bunu aşağılayan magazin gülü olabilirsiniz aman diyim.

edit: imla
    #3608203 (prosiner, 02.07.2008 02:21 ~ 02:24)
  16. sex and the city nin o kadar çok etkisinde kalmış olacak ki hayatını carrie bradshaw gibi yaşadığını sanan kişi. evet evet tamamen yaşayışıyla olsun, yazılarıyla olsun adeta diziye özenen bir hanım kızımız. ama olmuyor, yaklşamıyorsun bile. haberlerini aldıkça yok artık bu kadarı da olmaz diyorum.
    #3645508 (sidemansmileman, 10.07.2008 13:08)
  17. şu aralara fazla gündemde olan kişilik. şarkı söylemek lazım da jürilikte yapıyormuş. önüne gelene laf eden biri. köşe yazarıymış pöhhh. *
    #3645532 (sheyytan, 10.07.2008 13:14)
  18. geçende show tv de bir yarışma programında rastladığım hatun. sağa sola saçma sapan sorular sorup her lafa atlıyordu. 1 2 aylığına gündeme oturup popüler olması muhtemel. oysa ki okan bayülgenle yiyişmişliği de varmış yazık olmuş vallaha. hey gidi reyting sen nelere kadirsin dedim içimden. ayrıca aynı yarışma programında gözlerim beni yanıltmadı ise özdemir erdoğan da jüri üyeliği yapmakta. inşallah yanıltmışdır beni gözlerim.
    #3645534 (isildur, 10.07.2008 13:14)
  19. habire boş konuşan hatun. armağan çağlayan'ın dişi versiyonu.

bi sus da motorun soğusun demek istediğim çakma gazeteci.
    #3667492 (kediye kafa atan mucahit fare, 15.07.2008 14:26)
  20. esra ceyda kardesler tarafından yüzyılın en büyük ayarına maruz kalan güzel kişilik.
    hatta çok güzel kişilik. [ yazık kııız, morali düzelsin ]

fakat benim asıl merak ettiğim reklam arası girdiğinde neler oldu kuliste? acaba kavga oldu mu, dövüş oldu mu? olduysa kim dövdü? özdemir bey yine öpücek gibi mi bakıyodu millete? (bkz: öpüjem)

ve işte izlemeyip kaçıranlar için o ayar anı;

esra ceyda kardeşler- siz içinde dııııt dıııııt dıı dııt diyollaaaağ

ayşe özyılmazel- ay lav yuu ay lav yuuu du yu lav mi yes ay duuu!

(bkz: bu neydi lan şimdi)

(bkz: evet aynen böyle oldu)
    #3667510 (ntv muhabiri, 15.07.2008 14:33)
  21. yiğit özgür karikatürü bi yaşam ve davranış tarzına sahip hatun. yazarmış. gittiği, gördüğü yerleri not ediyomuş yazılarında. bunları benim kızkardeşim yapıyodu en son lise 1 e giderken. bi de jüri(!) üyesiymiş. varın siz düşünün artık o yarışmanın halini. millete laf sokucam derken nerelere nasıl ve kimler sayesinde geldiğini pek bi çabuk unutan hatun.

sen yazarsan ben hemingway'im yavrum.
    #3667602 (oopps I did it again, 15.07.2008 14:58)
  22. annesinden daha olgun olduğunu düşündüğüm genç hanım.
    #3667656 (limonsuz diyet kola, 15.07.2008 15:08)
  23. baktı yazarak çizerek olmuyo, sevdiceklerimle gündeme bomba gibi düşeyim bari diyen hatun. yalın denen şarkıcı arkadaşa da asılmışlığı vardır. e olmuyo ama güzelim. sen milleti herkesin önünde rezil etmeye kalkarsan sözlüklerde de böyle böyle, kaka kaka şeyler yazar yazarlar senin hakkında.
    #3667672 (oopps I did it again, 15.07.2008 15:12)
  24. nedendir bilinmez ama bana son derece dogal gelen yazar. yazilarinin kalitesi tartisilir ama cekinmeden rahat rahat konusabilen bir yapiya sahiptir. elestirecek trilyon* kadar insanin bulundugu ulkemizde en cok elestirilen kisilerden biri olmasi ise ironik bir durumdur.
    #3667780 (marcus antonius, 15.07.2008 15:38)
  25. yazdığı yazıları beğenerek okuyorum. bence kendi kuşağının en yetenekli kalemlerinden. yoksa haşmet, hıncal, okan gibilerinden oluşan bir arkadaş çevresi olur muydu? lan okan bayülgen oturup sizinle iki kelam etmezken bu kızla binbir gece masalları'nı tartışıyor. bence yazarların kendi ahmaklıklarını gizlemek amaçlı bok atmalarına maruz kalıyor. sinema yorumları olsun, sex and the city kadını olması olsun, doğallığı olsun... ben talibim kendisine. zenginim ve komiğim . akademik kariyer yapıyorum. bilmiyorum söylemiş miydim ; çok ama çok param var. bir evet desin, hanedanlığımın kraliçesi yapayım onu.mesajını bekliyorum.
    #3667894 (umbertobaggio, 15.07.2008 16:16)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

ayse ozyilmazel başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayse ozyilmazel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayse ozyilmazel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dinliyormus gibi yapan insan » evde sakin denemeyin » dunkelheit » ebeye edilen kufurler » bakirkoy ruh ve sinir hastaliklari hastanesi » olmek » tramer » tuncay guney » siparis edilen yemegin gelmesini beklemek » maci rakip takimin tribununde seyretmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci