ayse hayatin icinde 

1. medyadaki ikinci ayse vakasi * olan ayse ozyilmazel 'in sabah gazetesinin günaydın ekindeki köşesinin adı.

saçları da sarıya boyamış, tam olmuş.
    #2671462 (beyazyelkenli, 07.12.2007 04:53)

© 2008 - uludağ sözlük

ayse hayatin icinde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayse hayatin icinde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayse hayatin icinde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mangal mizah dergisi » wurth » ask nazlanir » can yucel cevirisi » berkoz egemen » internet gazetesi » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » bakara suresi » kapini calan benim » yazarlarin aslinda demek istedikleri » konsantre matik » kahpe bizans in yigit guzeli » monaco » chp ye attigim oyu nasil geri alirim » don demeyi unuttum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » janos eckmann » incir pub » idrak edememe » 457 ytl 63 kurus » hayatin nasil bitecegi degil nasil surecegi onemli » sozlugun en durgun oldugu saatler » canima kadar » pkk nin silah birakip teslim olmasi » istanbul park » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » bir boka benzemeyen minimal siir » islam ve demokrasi uyumlu mudur » coca cola nin spermleri oldurmesi » yavuzhan » linet