ayrton senna da silva 

/ 2
kapat
  1. ne yazılsa az. o efsane, o en iyisi. evet günümüzde schumacher neredeyse tüm rekorlarını kırmıştır ama yüzdeye vurulduğunda senna'nın başarısı schumacherden çok daha fazladır. ve aslında bizim sayfalarca anlatamayacağımızı o tek cümleyle anlatmıştır: ''racing is in my blood''
    #3388838 (johnnyturhan, 12.05.2008 20:06)
  2. kesinlikle f1' e heyecan kazandıran, çok emeği olan karizmatik sporcu ama gelmiş geçmiş en iyi f1 sürücü veya en tanınan sürücü demek ne kadar doğrudur siz düşünün, f1 de tüm önemli rekorları elinde bulunduran michael schumacher ve juan manuel fangio gibi isimlerde bulunurken.
    #3556186 (Rebelheart, 19.06.2008 00:19)
  3. şimdiye kadar gelmiş geçmiş en iyi formula pilotudur. bir efsanedir ama ne yazıkki erken veda etmiştir. inanılmaz zaferleri vardır, mümkün olmayan yarışları kazanmıştır. bir tek 6. vitesle yarış kazanmışlığı da vardır, monaco tüneline 2. girip lider çıkmışlığı da. ama herşeyden önemlisi insandır. yarışı lider sürdürürken bambaşka bir takımın pilotuna yardım edebilmek için hayatını tehlikeye atıp yüzlerce kilometre hızla seyreden arabaların crit attığı piste kendisini attığına şahit olmuştum..

çocukluk idolümdü kendisi.. öldüğünde ağlamıştım.. galiba iyiler daima erken veda ediyor..
    #3823062 (maca papazi, 15.08.2008 17:36)
  4. eğer bugün hayatta olsaydı; muhtemelen schumacher'in elde ettiği başarılardan çok daha fazlasını elde edebilirdi. hakikaten de "racing is my blood" demekte çok haklıdır, zira ölümü bile yarış esnasında olmuştur. o bir efsane.
    #3884457 (shaqmarion, 28.08.2008 21:52)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

ayrton senna da silva başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayrton senna da silva ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayrton senna da silva nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eyitim sart » iftar yapmak icin burger king e giden insanlar » gelin basi » bilgi universitesi » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » icli kofte » sivas kongresi » nihat hatipoglu » turban gordugunde suratini eksiten cadaloz » ataturk un son sozunun aleykum selam olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games