ayrlyrm 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sndn ayrlyrm

© 2008 - uludağ sözlük

ayrlyrm başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayrlyrm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayrlyrm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gammazsiniz entry i gammazlayiniz » uzun boylu erkeklerdeki uzun boylu kiz meraki » bir mahallede 4 cami olmasini elestiren tipler » memesiz project » acemisinden ankara notlari » kopru alti camcam » ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » hanim kos » sansar salvo » sozluk yazarlarinin burada olma nedeni » kisiyi suc islemeye iten etkenler » sen turksun » anneannelerin kufurlu atasozleri » turkiye nin dusman oldugu ulke ve gruplar » bsgck denilen kisinin gercekten gidip cay koymasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » veli ogretmen diyaloglari » sir isaac » ocalana sayin teroriste dusman degil suclu demek » hayattaki en guzel anlar » hayata dair ic burkan detaylar » the last in line » din degistirmek » usain bolt un ensesine tokat atip kacmak » kapida kalmak » basbakani seven cocuk » dilber kocarslanli » winfile » barack obama » edge of thorns » tamtome