ayrilmam senden 

kapat
  1. emrah şarkısı.
    Çok zor gelir bundan sonra
    inan ayrılmak senden
    Dayanılmaz çile verir
    Artık kopamam senden
    Karanlıklar yolum olur
    Düşerim çıkmazlara
    Alışamam hasretine
    Ne olur beni anla
    Beni sensiz yanlız bırakma

Yok yok yok
    isteme benden
    Yok yok yok
    isteme benden
    Herşeyi iste onu isteme benden
    Ayrılmam ayrılmam senden

Bir tesadüf aşk değil bu
    Yıllar geçti üstünden
    Bitecek büyük aşkımız
    Yazık bir hiç yüzünden
    Yetmedimi çektirdiğin
    Beni artık ağlatma
    Ben her şeye razıyım
    Beni sensiz bırakma
    Beni sensiz yanlız bırakma

Yok yok yok
    isteme benden
    Yok yok yok
    isteme benden
    Herşeyi iste onu isteme benden
    Ayrılmam ayrılmam senden
    #1003089 (darkness nights, 15.12.2006 20:13)

© 2008 - uludağ sözlük

ayrilmam senden başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayrilmam senden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayrilmam senden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cenk erdem » rentboy » fransiz filolojisi » university of oxford » hece ozturk » serj sarkisyan in turkiye ziyareti » daniel faraday » kisil » slm asl abs oss oks » liligum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games