ayrilirken 

kapat
  1. bir umit yasar oguzcan şiiri.

Dinle sevdiğim, bu ayrılık saatidir.
    Dünya var olalı beri çirkin ve soğuk,
    Erken içeceğimiz bir ilaç gibi.
    Tadı dudaklarımızda acımsı, buruk.
    Bu saatte gözyaşları, yeminler,
    Boş bir tesellidir inandığımız.
    Perde kapanıyor, film bitiyor işte,
    O hiç bitmeyecek sandığımız...
    Görüyorsun, konuşacak bir şeyimiz kalmadı.
    Sadece bakışlarımızda hüzün.
    işte ayrılık bu; hiç beklemediğimiz...
    O ikiz kardeşi ölümün.
    Anlıyorum bir daha görüşemeyeceğiz
    Bu son buluşmamızdır seninle
    Yeni bir hayata başlayacaksın artık
    Onunla, o yeni sevgilinle.
    Anlıyorum artık o öpecek ellerini
    Kulağına aşkı o fısıldayacak
    içinde bir pişmanlıktan başka
    Benden eser kalmayacak.
    Sigaranı söndür , kalkabiliriz
    On adım sonra yollarımız ayrılmalı
    Sakın ağlama ve bir şey söyleme bana
    insan ayrılırken bile büyük olmalı.
    (yasak merve, 23.07.2006 01:12)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tomarza nin tarihi eserleri » selcuk yula » cevdet sunay in sovalye olmasi » dark messiah of might and magic » cep telefonu ne lan » torrent arena » evde tek basinayken yapilabilecekler » ispir in tarihi eserleri » smiley sentetizmi » anne terligi » ozen pastanesi » lebron james » fat cat » kahveci » bizkaclirayiz com » formati yirtmak » jimi hendrix sex tape » starbucks » her turk asker dogar » alaka » cep telefonunu evde unutmak » isvicreli bilim adamlari » lise aski » most improved player » vesaire yerine bla bla bla bla diyenler » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » necmi perekli » tumer » olur un tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa