ayriliklarin da sonu var 

kapat
  1. ilhan irem'in anlasana adlı şarkısından bir bölüm. Gerçekliği tartışılır, temenni niteliğindedir.
    #743921 (bresson, 16.10.2006 13:16)
  2. Kesinlikle ayrılıklarında sonu vardır ama bu sonun başlangıcı ayrıldığın kişiylemi olur o bilinmez.
    #743937 (fatal, 16.10.2006 13:21)
  3. bende sözlerini yazayım tam olsun.

Her sevincin her kederin, en ölümsüz sevgilerin
    Sonsuz denen göklerin her şeyin bir sonu varsa
    Ayrılıkların da sonu var, bir gün çıkıp geleceksin
    içimde bir ümit var, yeniden seveceksin

Yıllar varki ben böyle
    Bekliyorum özleminle
    Anıların, umutların kaldı bende

Anlasana Anlasana
    Biraz da gerçekleri anlasana

Senden ayrı günlerimi, sana nasıl anlatsam ki
    Mevsimsiz çiçekler gibi, yarım kaldım inanki
    Sensizliğin acısını, sen nereden bileceksin
    Sen hiç sensiz kalmadın ki, mevsimleri saymadın
    #743978 (paradise, 16.10.2006 13:35)
  4. ozgur cevik'in ilhan irem'den daha iyi yorumladigina inandigim sozleri alip goturen sarkı
    (bkz: sensizligin acisini sen nereden bileceksin)
    #744887 (dmjoes, 16.10.2006 17:55 ~ 21:14)

© 2008 - uludağ sözlük

ayriliklarin da sonu var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayriliklarin da sonu var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayriliklarin da sonu var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tum yenilgilerin sorumlusunun hakem olmasi » gaziantepspor » sekerim kuzu gibi demissin ama bu bildigin kurt » kac yil oldu » uzatmaya gerek yok kisaca kocaeli zirvesi » nembutal » sevgiliyi kaybetmekten korkmak » mutfak robotu » ahmet yildiz » hic param yok » kurtlere pislik uretiyorlar demek » july4th » bir boka benzemeyen minimal siir » mutlulugun resmi » komet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pkk kamplari bizim icin bbg evi » houston » ikinci adam » bilkentftp » alexei smirnov » arda turan » ridvan dilmen » inci kerestecioglu » defansif orta saha » milan baros un fasist olusu » zengin insanlarin duyarsiz olusu » prisoner » azrak » dr terry tommyrot » okuz