ayriliklar unutulmaz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. unutulmaz aktrisler ve unutulmaz rolleri
  2. unutulmaz aktorlerden unutulmaz replikler
  3. unutulmaz aktorler ve unutulmaz rolleri
  4. msn de ayriliklar
  5. nedensiz ayriliklar
  6. arkadaslar ayriliklar
  7. tum ayriliklar zamansizdir
  8. ayriliklar bitmez
  9. butun ayriliklar ansizdir
  10. turk dunyasindaki ayriliklar

© 2008 - uludağ sözlük

ayriliklar unutulmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayriliklar unutulmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayriliklar unutulmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nesquik » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » komando egitimi almis baliklar » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » jack bauer vs polat alemdar » habu diyar » flesh for fantasy » yedi jedi birlesip darth vader a girmek » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » zafer oger » erkekleri kullanan kizlar » seni beklerim optugun yerde » kacin buyuyor galiba » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » alparslan erdem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » galleria » televole moderasyon » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » sigara icemeyen insan » tsk » ders calismaya baslama gazi » orgeneral sadi ozcan » musaaden olursa ben gidiyorum » aura » kizlik zari » devrimcilik romantik bir ozentidir » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » izlanda nin satisi » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » kucukken sevilen ismi buyuyunce sevmemek