ayriliklar bitmez 

kapat
  1. Söz: sezen aksu Müzik: onno tunc

Şarkı sözü: Gün ağrınca kalkamaz birden
    O yattığı sert, kuru yerinden
    Bir baş ağrısı ense kökünde
    Acır kendine, başlar yeniden

Her kadehte bin isyan şahlanır
    Bir isim bir aşk daha silinir yine gönlünden

Her tüketilmiş sarhoş geceden
    Tek şey anımsar eski günlerden
    Bir çift mahsun göz, uysal hüzünlü
    Biraz kaderci, ürkek, çekingen

Her an koşardı canı yürekte
    Ne zaman isteyip arasa en uzak yerlerden

Ve ayrılıklar bitmez öğütür
    Ve gölgeler siner ömrüne kaçar kendinden
    Ve gölgeler siner ömrüne kaçarak kendinden

Yıllardan beri hep o hayali
    Taşır sırtında bir yük misali
    Sarar pişmanlık şöyle inceden
    Yorgun utançlı, başlar yeniden

Her kadehte bin isyan şahlanır
    Bir isim bir aşk daha silinir yine gönlünden

Ve gölgeler siner ömrüne kaçar kendinden

Ve gölgeler siner ömrüne kaçarak kendinden
    #1659847 (LocK, 18.05.2007 23:01)
  2. tanıma gerek bırakmayan, üzerine sadece susulacak bir sezen aksu şarkısı.

(bkz: ah bu şarkıların gözü kör olsun)
    #3042376 (eski yüz, 22.02.2008 05:53 ~ 05:54)
  3. (bkz: ayrilanlar için)
    #3042389 (mulayim, 22.02.2008 06:18)

© 2008 - uludağ sözlük

ayriliklar bitmez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayriliklar bitmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayriliklar bitmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hamdi beye tesekkur ediyorum ama yokum » yaran yanlis okumalar » uludag sozlukteki sarilar » lions in a cage » ciftler arasindaki boy uyusmazligi » houston » capo » acma ayran » rutkay aziz » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » megaherz » en erken bosalma rekoru » tanju duru » daniel day lewis » kimbo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sehit verince sevinen serefsiz » 9 teroristin cesedi bulundu » t bag » allah belani versin pkk » morel eskisehir lgbtt olusumu » halit akcatepe » sunburn » yalnizligin anlasildigi anlar » son sigarayi cop kutusuna atmak » sivil itaatsizlik » the truman show » alphawezen » lig tv spikerleri » bu ne bohem ya » selam veren erkege coskun muamelesi yapma