ayrilik 

kapat
  1. sen ağlarsın adam gider. sen yine ağlarsın adam yine gider. sen arkada bir enkazsındır. adam hala gitmektedir. bir kere ardına bakmaz. gider ve gider.. geriye bu durumu kabullenmek kalır. o da kim bilir ne kadar zaman alır...

hüngür hüngür ağlarken entry girdirir. dayanmaz artık yürek buna. herşey düzelince sözlüğüne devam etmek isteyen bir yazarın, hayatında herşey kötüye gitmeye devam etttiği için sözlüğü bırakma sebebidir. çoğu zaman hayatı bırakmamak için verdiği büyük uğraştır. ama ona da gücü kalmammıştır artık.

kalp atışlarının artan hızının belki de bir kalp krizi olma isteği depreşir içinde. kısa ve sessiz ama kesin bir ölüm istersin. o da yanıbaşındadır artık.

aciz değilsin artık. bak akan gözyaşların kalmayacak senin gibi bir insanoğlu için... şimdi o üzülsün biraz. o düşünsün neden bunu yaptım diye. o ceksin biraz vicdan azabını. o bakakalsın ardından. bir kere yüzüne bakman için dualar etsin bir daha hiç bakmayacağına bile bile.

çünkü ben gidiyorum bir daha dönememek üzere. başka yolu yok artık. gidiyorum...
    #766416 (nerelere düştük yavv, 23.10.2006 12:10)

© 2008 - uludağ sözlük

ayrilik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayrilik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayrilik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pic yazar » bakiyim vallahi gerizekali » allahini kitabini severim senin » lost un tamamen ruya olmasi » sol frame top on » zinaya karsi olmayi gericilik sanan zihniyet » kaslari kazimak » oruc » alf » ludovico a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games