ayrilik zamansiz gelir 

kapat
  1. barış akarsu anısına seyhan müzik tarafından hazırlanmış albüm olup ayrıca barış akarsu'nun Yaşam öyküsü , çocukluk ve gençlik yılları , yarışma günleri , kamera arkaları , albüm süreçleri , röportajları ve tüm klipleri bu albümle beraber verilen dvddedir .

şarkılar ;
    01. Resimdeki Gözyaşları
    02. Unutamadım
    03. Her Şeyi Yak
    04. Rüzgar
    05. Bir Sevmek Bin Defa Ölmekmiş
    06. Sevdim Seni Bir Kere
    07. Yeter Ki
    08. Allahım Güç Ver Bana
    09. Olmadı Yar
    10. Hasretler Ayrılıkla Başlar
    11. Hatıralar
    12. Ben (Tek Başıma Şiir)

dvd ;
    01.Yollarda Bulurum Seni (Canlı Performans)
    02.Gülpembe (Canlı Performans)
    03.Islak Islak (Video Klip)
    04.Kimdir O (Video Klip)
    05.Amasra (Video Klip)
    06.Mavi (Video Klip)
    07.Vurdum En Dibe Kadar (Video Klip)
    08.Yaz Demedim (Video Klip)
    09.Ebruli (Canlı Performans)
    10.Leyla (Video Klip)
    11.Gözlerin (Final Jeneriği)
    #2793653 (kamil, 05.01.2008 15:38)
  2. aşk ben gidiyorum demez.
    #2793699 (ziba dudu, 05.01.2008 15:51)
  3. ayrılıgın neden zamansız geldigini sarkılarıyla cok güzel anlatan,keske barıs ölmeseydi de canlı canlı ondan dinleseydik dedirten,güzel aranje edilmiş duygusal bir barıs akarsu albümü.
    #3886798 (sahtemustaine, 29.08.2008 13:40)

© 2008 - uludağ sözlük

ayrilik zamansiz gelir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayrilik zamansiz gelir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayrilik zamansiz gelir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kerem kupaci » seftalicekirdegi » ludovico » beyenmek » cyanide » vizor » g36 » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » cemsbg » adopen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games