ayrilik acisina saygi gostermeyen eski sevgili 

kapat
  1. ayrılığın henüz farkına varamayan ya da varmak istemeyen kabullenemeyen sevgilidir.
    #2128425 (ta kendisi, 14.08.2007 00:51 ~ 14:55)
  2. ortak arkadaşlarınızın yanında "ben ayrıldım" deme bencilliğini gösterebilendir.
    #2128431 (paleface, 14.08.2007 00:52)
  3. zaten size hiç saygı göstermemiştir ki ayrılığınıza saygı göstersin..*
    #2128451 (glgzli, 14.08.2007 00:56)
  4. ayrilik acisi cekmeyi bile hak etmeyen sevgiliye son derece yerinde mudahaledir.
    #2128573 (sydera, 14.08.2007 01:15)
  5. sevgiye hiç saygı duymamış olduğu için, acıya da saygı duymayan ve şaşırtmayan sevgilidir. bir de kendinden emindir. hep geri dönülen olmuştur ve karşısındakinin yine geri döneceğini sanıyordur. saygısızlığıyla başbaşa bırakılmalı ve geri dönerse sizi bulamamanın şaşkınlığı saygısızlıkla karşılanıp ödeşilmelidir.
    #2129747 (tepesersemi, 14.08.2007 10:38 ~ 11:32)
  6. + naber lan yarram hala yalnız mısın, ahahaha!!
    - ühühühühü...
    + duydum ki her gece beni düşünüp ağlıyormuşsun, zuahahahaha!!
    - allah belanı versin, bühühühühü...
    + zaten bu bakımsızlıkla benden başkası da bakmaz sana, hele o göbek yok mu o göbek, hihi
    - ya gider misin artık!!
    #2129791 (sanzelize, 14.08.2007 10:49)
  7. arayıp arayıp zehirleyen sevgilidir.

-gizli numara arayan sen misin ?
    -telefona elimi bile sürmedim. elimi sallasam ellisi diyordun. o elli kişiden biridir, araştır.
    -ben medeni bir insan gibi sordum sadece.
    -ben de cevap verdim.
    -sen hep bana geri döndün de, o yüzden sensindir diye düşündüm.
    -arasam, gizli değil, aslanlar gibi numaramla ararım. yürekliyim ben.
    -biliyorum zaten öyle olduğunu. kimbilir ne özlemişsindir beni. çok zor durumdasın. isteyip beraber olamıyorsun. *
    #2129835 (tepesersemi, 14.08.2007 11:00)
  8. kendisi acı çekmiyen veya acısını unutmaya çalışıp oyalanan eski sevgilidir.
    #2134032 (bohembebek, 14.08.2007 22:41)
  9. ayrılmış olsalar dahi biri diğerine halen değmeye devam ediyorsa, diğerinin bir şeyleri henüz bitiremediğini göstergesidir... veya kendisinin olamadıklarının karşısındaki tarafından olunduğunu görünce eski sevgilisine ve yeni hayatına bencilce yaklaşmasıdır.
    #2269523 (metalycra, 05.09.2007 23:25 ~ 23:26)
  10. muhtemelen ayrılmayı isteyen taraf olan eski sevgilidir.
    %95 güvenle kızdır.
    beslediği nefreti her saniye hissettirir.
    konuşmaz. konuşmaktan kaçar. çünkü haksızdır, söyleyebilecek bir şeyi yoktur ki
    anlamsızdır, aslında beslenen sevgiyi haketmez ama gönle laf geçirebilen varsa beri gelsin
    son olarak zamanla unutulması gerekendir.
    #2585095 (gothic evil, 13.11.2007 01:09)
  11. eskiye ait yaşanmışların hatıralarını bir çırpıda silip atabilecek kadar karaktersiz sevgilidir. sanki hiç yaşanmamış gibi görür güzel anıları.
    #2585164 (MeLaNKoLiK, 13.11.2007 01:32 ~ 01:59)
  12. ağladığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor.
    #2585170 (insaneti, 13.11.2007 01:35)
  13. kirilip, yaralanma dercesine gore eski iliskisine saygi gostern ya da gostermeyen sevgilidir.

ne yapsin? intihar mi etsin? hayat devam ediyor, o da devam ediyor.

ayrica kirilmis, yara almissa; kirip, can yakmasi kacinilmazdir.

etki = tepki
    #2585192 (limon cicegi kolonyasi, 13.11.2007 01:44)
  14. bu durumda ayrılış nedenleri göz önüne alınmalıdır. eğer hiç bir şey haketmeyen biriyse eski sevgili, ona acı çektirmek yerinde bir davranıştır.
    ama haketmeyen saygıda sevgide kusur etmeyen * biriyse ve buna rağmen ayrılık olmuşsa o zaman o acı çektiren şahsiyet bencildir, düşüncesizdir. böyle bir insan için acı çekmek ise zaten gereksizdir.
    #2585214 (aximiyimneyim, 13.11.2007 01:52 ~ 09.04.2008 23:41)
  15. anlayışsızlık üzerine ihtisas yapmalıdır. odundur. başına gelmemişti o yüzden dizilerdeki, filmlerdeki gibi zannediyordur ayrılık acısı denen şeyi. ama gün olur devran döner, elbet öğrenecektir nasıl birşey olduğunu, öğrendiği günde bazı şeyler için artık çok geç olacaktır.
    #3580080 (slayer85, 25.06.2008 10:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayrilik acisina saygi gostermeyen eski sevgili başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayrilik acisina saygi gostermeyen eski sevgili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayrilik acisina saygi gostermeyen eski sevgili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayrilik acisina saygi gostermeyen eski sevgili. Copyright of the articles are belong to their authors.

» suleymaniye camii » sen hic ofsayt oldun mu kerim » limeware » dunya ile ilgili bilgiler » ankara alman konsoloslugu » ataturk un gittigi okullar » grup vitamin » trt 8 » bildigim tek sey hicbir sey bilmedigimdir » hunharca isemek istemek » elsah bufe » nisan bozmak » farmakoterapi » abdurrahman camii » muhammet sahin » selanik » eskimo » kasmir hali » zenon paradokslari » xtube com » yagmur altinda sevismek » esinize uzaktan uzaga asigim » dunya icin ahireti ahiret icin dunyayi terketmek » 2009 eurovision sarki yarismasi » rakimalboga » en buyuk asklar kavgayla baslar » guntekin onay » ay bakamiycam » issiz ordusu » yagmur dergisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bos bkz doldurma kampanyasi » uyurken sutyen takmayan erkek » makas bilemenin kisa yolu » vu hu kizi » burak evren » symbiopsychotaxiplasm » fransa tarihindeki savaslar » a little piece of heaven » my immortal » emegine saglik