ayrica tabii su da var 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ayrica bkz
  2. ayrica
  3. ben bir esegim ayrica sadistim
  4. ayrica bu kisiyi engelle
  5. ayrica diger kiz arkadaslari da tebrik ederim
  6. sikildigi icin ayrica sikilan insan
  7. firefox a ayrica google bari ekleyen nane
  8. tabii ki
  9. tabii ki de
  10. tabii tabii

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mizikci baykal » asilacak kadin » gerzek hamdi ve randy hickey benzerligi » istah » crystal family resort hotel » huseyin hatemi » ordinary wizarding level » cannes film festivali » sabiha » klavyeye cay dokulmesi » var misin yok musun » tuncay ozkan in 40 milyon dolari var sanmak » greet » umut sarikaya » cok sikildik be abi » bitki ismiyle baslayip hayvan ismiyle biten ask » aslantepe ali sami yen spor kompleksi » serkan cagri » i shall lead you shall follow » fakir olmasina ragmen sevgilisi olan kimse » cep telefonunu evde unutmak » kelkit in tarihi eserleri » abdullah gul un age of empires de paladin olmasi » for the love of god » yeni baslayanlar icin ask » sabah dershanesi » fikri kose » professional » 404 not found a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa