ayrica sakin bir koz vermeyin mahveder 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sakin sakin konusurken ansizin sinirlenen baba
  2. sakin ha sakin ha borc verme ona
  3. ayrica
  4. ayrica bkz
  5. ben bir esegim ayrica sadistim
  6. ayrica bu kisiyi engelle
  7. sikildigi icin ayrica sikilan insan
  8. ayrica diger kiz arkadaslari da tebrik ederim
  9. firefox a ayrica google bari ekleyen nane
  10. beni besleyen beni mahveder

© 2008 - uludağ sözlük

ayrica sakin bir koz vermeyin mahveder başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayrica sakin bir koz vermeyin mahveder ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayrica sakin bir koz vermeyin mahveder nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jean valjean » toru topu 6 mac yaptik kac puan toplayabilirdik ki » rodezya » bjk » murtaza » telefonla mac anlatilan zamanlar » luciddreaming » fatma aliye » dort bir » oskanyan a tayyip erdogan ayari » sutas in hizmetinizdeyiz sloganli afisi » tegmen » kendini ilk bulusmada opturen kiz » dis fircalamanin aslinda zararli oldugu gercegi » morfin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yol arkadasim » francois zoko » yapay zeka » hayata devam etmek icin zevklerden vazgecmek » ahah » zaman gazetesinin 1 milyon tiraj yapmasi » ekrem dumanli » fatih terim in fenerbahce ye transfer olmasi » psikopat kadin » insaat iscilerinin potansiyel sapik gorulmesi » augustus hill » falyanos » 52 bin kisi nasil susturulur » iyi muz » tahsin sarac