ayrica entryleri okurkene uzaktaki sevgiliden gelen seni seviyorum mesaji ne yaman tesaduftur 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (43 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

ayrica entryleri okurkene uzaktaki sevgiliden gelen seni seviyorum mesaji ne yaman tesaduftur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayrica entryleri okurkene uzaktaki sevgiliden gelen seni seviyorum mesaji ne yaman tesaduftur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayrica entryleri okurkene uzaktaki sevgiliden gelen seni seviyorum mesaji ne yaman tesaduftur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» senden elektrik alamiyorum » bir gozyasi gozuktu gozlerinde dusmek uzere » 31 ekim 2008 volbeat istanbul konseri » fatma aliye » eski sevgili ile turkiye arasindaki benzerlikler » sinirgac » okuz » milan baros un fasist olusu » yas yetmis is bitmis » liselilerdeki okulun en deli sinifi biziz iddiasi » dertlerin kadini oldum » sekerim kuzu gibi demissin ama bu bildigin kurt » cift katli otobus » tescilli marka » feel good inc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fransizlarin sozlukte yazar olmasi » itirazim var » radyo sol » fenerbahce » yaran msn iletileri » sozlukteki kizlar » fenerbahce yi saracoglu nda yenmek » aradiginiz sampiyon adayina su an ulasilamiyor » kanalizasyonu olmayan koyde atik su parasi odemek » cok pis polemige girerim » delirip butun entrylerini silmek » daniel shays s rebellion » gunesin batidan dogmasi » nacizanebilgi com » kizlarin italyanca meraki