ayrica cok kibardir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ayrica
  2. ayrica bkz
  3. ben bir esegim ayrica sadistim
  4. ayrica bu kisiyi engelle
  5. sikildigi icin ayrica sikilan insan
  6. ayrica diger kiz arkadaslari da tebrik ederim
  7. firefox a ayrica google bari ekleyen nane

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» surekli yatma istegi » muslima com » korku filmlerinde yapma denileni yapan mal adam » yaran baslikli entry lerden gina gelmesi » angela merkel » bos isler bakani » konya ozel buyukkoyuncu fen lisesi » 4uncu kolordu komutanligi » cemiskezek in tarihi eserleri » safak dogan gunes » radyo sol » evelallah bu ulke patlayacak » 24 saat online olup hayat dersi veren insan » converse giyip ayaklari kokan kizlar » oyunun kurali » yaran basliklar » aslanlar sahada tribunler ayakta » kor numarasi yapmak » bir omur tuketip mutlu olamamak » dunyanin sokaklari » ciplak ayak araba kullanmak » imhotep » depresif ibne ingiliz muzigi » ilker basbug » gripin » biiznullah harf i cerleri de ogrendik » a sign for the norse hordes to ride » tiramola » cevdet sunay in sovalye olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa