ayri dunyalarin insani olmak 

kapat
  1. ukteydi doldu.

ukteyi veren: 2 uzeri 30402457 eksi 1

madden ve manen kamplara ve kutuplara ayrılmış insanlık kastının farklı kümelerinde yer almaktır. farklı katmanların insanları şahsi ilişki de sorun yaşamasalar bile mensubu oldukları katmanların diğer üyeleri kişilerarası şahsi ilişkileri de baltalayabilir.

nalan ve ferdi misali...
    #3072131 (eurasian, 28.02.2008 20:23)
  2. genellikle eski türk filmlerinde zengin kadın-erkeğin, fakir kadın-erkekten ayrılmak için söylediği bahane olup; biz ayri dunyalarin insaniyiz şeklinde ifade edilir.
    #3072263 (asiti kaçmış kola, 28.02.2008 20:51)
  3. birbirlerinde hiç ummadıkları şeyleri görüp öğrenecekler, ikisinin de ufku eskisi gibi olmayacak, ya güdecekler yada gidecekler.
    #3072273 (MMMSAVAS, 28.02.2008 20:53)
  4. sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun
    beraber olamayız benim gibi biliyorsun
    "biz başka dünyanın" insanıyız yavrucağım
    sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun

sezen aksu ne de güzel dile getirmiştir.
    #3072684 (sefokrat, 28.02.2008 22:19)
  5. tamamen insanların uydurması bir düşüncedir. kimse kimseyle ayrı dünyalardan falan olamaz. en fazla öyle olduklarını sanarlar.
    #3072815 (mariadelcarmen, 28.02.2008 22:47)
  6. - marstan ben sen?
    + bende aydan.
    - memnun oldum aydan. arkadaşın ismi ne?
    + güneş.
    #3072857 (yatay zeka, 28.02.2008 22:55)
  7. tipik türk filmi geyiğidir...
    #3798970 (crazyhodja, 10.08.2008 19:56)

© 2008 - uludağ sözlük

ayri dunyalarin insani olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayri dunyalarin insani olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayri dunyalarin insani olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dun gece » kemal oncel » tenacious d » cunku esegin zikinden dolayi » maddi hasar » buyuk mustafa » servet cetin » suriye » mustafa kemal ataturk » sozluk yazarlarinin yurdum insanini yansitmamasi » divide et imperium » karsi cinsle karsilikli masturbasyon yapmak » gulseven yaser » buyukluk hezeyani » yan bakmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ezginin gunlugu » yaran entryler » sihirli balon » banardag » sus ve yalamaya devam et » 11 ekim 2008 istanbul canli bomba eylemi » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » fc brasov » hocaya tavir alan ogrenci » bir tavsiye mektubu » turkiye ye yatirimlarinizi artirin » moldovya » ben » bilinc » tek bildigi kufur aq olan cahil insan