ayranim budur yarisi sudur 

kapat
  1. adim hidir elimden gelen budur'la kapışabilecek mealde olan özdeyiştir.
    pek beceremedim, tam olmadı bu iş anlamında kullanılır.
    #97840 (cikarinbeniburdan, 03.03.2006 13:14)

© 2008 - uludağ sözlük

ayranim budur yarisi sudur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayranim budur yarisi sudur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayranim budur yarisi sudur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bolubeyi » cehennem dialoglari » turkiye de cinsellik kavrami » birol guven in lost senaristi olmasi » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » kendisine 1 odadan fazlasini istemeyen insan sekli » siz de mi seriatcisiniz be » bos beles entryler » pro lisans » frank rijkaard » yaran entryler » medicine wheel » vatan » kararti » linger » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » adim adim kiz tavlama » requiem for a dream » uludag sozluk moderasyonu » 100promil » kuantum sifreleme » cekememek » bugun benim dogum gunum » eksi sozluk teki reklam nickli yazar » onune gelene hakaret eden basbakan » 80 lerde cocuk olmak » birinci nesil yazitlari » bana bir koca lazim o da bu gece lazim » dolar