ayni zamanda hemserim de 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ayni zamanda
  2. buyrun benim ayni zamanda kelim
  3. dus alirken ayni zamanda dis fircalayan insan
  4. cumhurbaskaninin ayni zamanda baskomutan olmasi
  5. ben de sporcunun zeki cevik ve ayni zamanda
  6. evi ayni zamanda is yeri olan insan
  7. her mardinlinin ayni zamanda midyatli olmasi
  8. hasin ve sert ayni zamanda sempatik
  9. ayni zamanda 4 oyun birden oynamak
  10. yillardir ayni zamanda yayinlanan programlar

© 2008 - uludağ sözlük

ayni zamanda hemserim de başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayni zamanda hemserim de ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayni zamanda hemserim de nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» morfin » ronaldinho aziz baskanim beni al diye haykirdi » piramid lgbtt diyarbakir olusumu » suru psikolijisine uyup eksi oy vermek » rutkay aziz » yaran fikralar » sukela » buyuyunce ne olacaksin » aradiginiz sampiyon adayina su an ulasilamiyor » fenerbahce nin alay konusu olmasi » hikmet cetin olmak » lions in a cage » bir tikky nin intihar mektubu » ikircik » billboardlarda gulumseyen amerikalilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dombey » jason statham » ridvan dilmen » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » sakaryaspor » musallat olmus sivrisinegi olmus bir yakin sanmak » saat kulesi » uc horan kilisesi » rs ne la » 6 ekim istanbul un kurtulusu » evire cevire dovmek » abesle istigal » necati bilgic selcuk yula ercan saatci triosu » 5 ekim 2008 bursaspor galatasaray maci » ozlemek