ayni seyi mi dusunduk bilmiyorum ama benim ki soleydi 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (3 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tercan in tarihi eserleri » zebani » mansur forutan » imhotep » mew » antakya nin tarihi eserleri » kenesiz piknik istiyoruz » tarassudad » yabanci kelimelerin kullanilmasindan irrite olmak » nihat dogan in yazar olunca acacagi basliklar » olaganustu » uludag sozluk teki fisleme hastaligi » bayburt un tarihi eserleri » anlattikca yalnizlasmak » soray uzun ile acun ilicali farki » bursa daki garip yer isimleri » midkemia » surekli yatma istegi » giyinmesini bilen erkekler » kendini kopek sanan koyun » besni nin tarihi eserleri » mulayim » yaran baslikli entry lerden gina gelmesi » umutla sevgilinin donmesini beklemek » altinozu nun tarihi eserleri » yumurtayi cekicle kiran komunist » motorla ucan ilk insan » mehmet ali erbil » gumushane nin tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa