ayni seyi anlatan basliklar 

kapat
  1. başlık bişey anlatmaz, o bir zaman doldurma şelidir
    sözlük hızlı bir ölme şeklidir
    #31795 (powerofaith, 22.01.2006 01:02)
  2. yazarin,konuyla ilgili bir arama yapmasiyla asilabilecek problemdir.
    #32142 (painkiller, 22.01.2006 16:46)
  3. sözlükte sık olarak karşılaşılan durumdur. siyasi polemiklerde, "ajdar, eski sevgili" gibi sözlükte yer edinmiş klasik kavramlarda benzer düşünceye sahip yazarlar, kendi fikrini anlatmak için küçük bir farklılığı göz önünde tutarak başlık açarlar.

bunun yerine önce "detay ara"dan benzer bir kelime aratılmalı, tanıma uyan başlık varsa bu başlıklardan devam edilmelidir. yine de herhangi bir gözden kaçırmaya düşerseniz size yardımcı olmaya çalışan yazarlar her zaman bulunmaktadır.
    #1570115 (sonkuzu, 25.04.2007 20:52)

© 2008 - uludağ sözlük

ayni seyi anlatan basliklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayni seyi anlatan basliklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayni seyi anlatan basliklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bulutlarin otesinde » korsan cd saticisiyla diyaloglar » her yil 100 bin fethullahci polis oluyor » yaran turkce altyazi cevirileri » hayatin insana istemedigi seyler yaptirmasi » factory girl » fight club » tabulari yikmaya geldim hatceee » musallat olmus sivrisinegi olmus bir yakin sanmak » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » umbertobaggio bizi diskoya gotur » insaat iscilerinin potansiyel sapik gorulmesi » eksi sozluk istanbul sa uludag sozluk bursa dir » anti klise timi » dimitar ivankov » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the kene » samimiyetsizlik » homecoming » une belle histoire » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » imkb » aklimdan gecenler » miami atlanta » fenerbahce org diliyle konusmak » atlanta » egitim ve doktrin komutanligi » fazil say » sevisirken dinlenecek sarkilar » cift katli otobus » en az uc emo dogurun